Livesessie Moneybird & de btw aangifte over het 4e kwartaal 2022

Hey ondernemer, herken je dit?

 Je hebt besloten om jouw ondernemersdroom waar te maken of doet dit zelfs al een tijdje. Geld verdienen met dát wat jij leuk vindt en waar jij goed in bent, op jouw manier.

En die btw-aangifte? Die doe je zelf met Moneybird. Want ze zeggen niet voor niets: je boekhouding, zo gebeurd met Moneybird. 

Maar ondanks het supergebruiksvriendelijke Moneybird, kom je er niet helemaal uit. 80% van je administratie doe je probleemloos zelf. Maar die overige 20%? Die kost je veel meer tijd dan je zou willen. En dan nog vraag je je af of je het wel helemaal goed hebt gedaan. 

 

Je twijfelt of je van bepaalde kosten terecht de btw hebt teruggevraagd.

Je weet niet goed hoe je de btw van buitenlandse facturen moet boeken.

Je vraagt je af hoe je btw privé correcties moet verwerken in jouw administratie.

Je weet niet precies hoe het zit met de btw als je vrijgestelde goederen of diensten levert.

Je hebt nog een paar dingen die je moet checken. En die staan keurig op jouw to-do lijst. Maar de tijd vliegt voorbij en het is al weer tijd voor de btw-aangifte over het vierde kwartaal. Je googelt je suf, maar in plaats van duidelijker wordt het alleen maar verwarrender. Je wordt er gek van en wilt gewoon antwoord. 

 

Livesessie Moneybird & de btw aangifte over het 4e kwartaal 2022

Het is helemaal niet vreemd dat je er niet helemaal uitkomt. Want het bijhouden van jouw administratie wordt misschien wel steeds eenvoudiger. De belastingregels waar je rekening mee moet houden, worden dat zeker niet.

Maar ik ga je helpen! Tijdens de online livesessie Moneybird & de btw aangifte over het 4e kwartaal 2022 geef ik  op een begrijpelijke manier antwoord op jouw btw vragen. Ook laat ik je zien hoe je bepaalde boekingen maakt in Moneybird, zodat jij vervolgens precies weet hoe jij dit zelf moet doen.

 

Wanneer is deze livesessie? 

De online livesessie is op maandag 23 januari 2023 om 10.00 uur.

Het betreft een online livesessie van een 1,5 uur via Zoom. Je stuurt vooraf jouw vragen in, zodat ik me optimaal kan voorbereiden en jij zeker weet dat al jouw vragen aan bod komen. Het insturen van jouw vragen kan tot zaterdag 21 januari 15.00 uur.

Kan je niet live aanwezig zijn? Geen probleem. De sessie wordt opgenomen en de opname vind je zo snel mogelijk na afloop van de sessie terug in onze online omgeving. Vanaf aanmelding houd je 1 jaar toegang tot onze online omgeving.

 Wat kost het en wat krijg je ervoor?

Livesessie Moneybird & de btw aangifte over het 4e kwartaal 2022

€ 27

Toegang tot de livesessie

Vanaf aanmelding 1 jaar toegang tot de opname.

Kosten zijn eenmalig. Je zit verder nergens aan vast.

De kosten zijn zakelijk aftrekbaar.


Alle genoemde tarieven zijn exclusief btw.

Garantie

Ik help al jaren ondernemers met hun btw-aangifte. Maar mocht ik jouw vragen om wat voor reden dan ook niet kunnen beantwoorden? Dan neem ik vóór aanvang van de livesessie contact met je op en krijg jij jouw geld terug.