Over ons

Hoi! Ik ben Patricia Oostvogels

Ik help ondernemers met een eenmanszaak met het krijgen en houden van overzicht in hun administratie door ze optimaal gebruik te laten maken van een boekhoudpakket in combinatie met persoonlijke begeleiding.

Stiekem heb ik altijd de droom gehad om een eigen bedrijf te hebben, maar ik had geen idee waarin.

Met mijn VWO diploma op zak begon ik op mijn 18e aan mijn eerste fulltime baan. Ik kon simpelweg geen vervolgopleiding vinden die me leuk genoeg leek. Dus ik besloot een jaartje te gaan werken. 

Toen ik begon, had het bedrijf net een nieuw product op de markt gebracht en dat bleek een schot in de roos. Door het wereldwijde succes maakte het bedrijf een explosieve groei door. Het was hard werken, maar wat ik daar allemaal leerde, zou ik op school nooit hebben geleerd. Uiteindelijk heb ik er in totaal 8 jaar gewerkt. 

En hard werken, dat ben ik blijven doen. En hé, ik was er nog goed in ook! Ook bij de bedrijven waar ik na mijn eerste baan terecht kwam, had ik het naar mijn zin. Ik had een eigen huis, leuk werk, een prima salaris en volgde in de avonduren diverse opleidingen en cursussen. Voor de buitenwereld had ik het goed voor elkaar. 

Maar mijn wens om zelf te gaan ondernemen bleef groeien. De afwisseling, de uitdaging en de mogelijkheden, maar ook dingen op míjn manier doen: het leek me geweldig. Maar ik kon toch niet alle zekerheid zomaar overboord gooien? Of wel? 

Ik wilde geen spijt krijgen

In mijn omgeving zag ik veel ondernemers worstelen met hun boekhouding. Moeizame communicatie met een administratiekantoor, de twijfel of ze het wel goed deden en de onwetendheid over hoe hun onderneming er nu eigenlijk écht voor stond. Dat moest toch anders kunnen? Als het mijn kantoor was, zou ik het echt anders doen.

En zo kreeg mijn ondernemersdroom vorm. Administratie en ondersteunen zitten in mijn bloed. Ik wilde de drempel voor ondernemers verlagen om naar een administratiekantoor te stappen. De drempel verlagen om aan de bel te trekken. Je hoeft als ondernemer niet gelijk alles te weten en dat kan ook helemaal niet.

En als ik eenmaal iets in mijn kop heb waar ik echt in geloof, dan ga ik ervoor. Ik wil later niet terugkijken en spijt hebben, omdat ik het niet heb geprobeerd.

In oktober 2017 was het dan eindelijk zover. Ik ging naar de Kamer van Koophandel om administratiekantoor Sterpo Support in te schrijven. 

Net als jij ben ik ook een ondernemer, dus ik snap de uitdagingen die daarbij komen kijken.  En één daarvan is die ‘suffe’ boekhouding. Ik help je met het opzetten en bijhouden van goede administratie én laat je zien dat het helemaal niet zo suf is als het lijkt.

Sterker nog: grip op jouw cijfers, op de groei van jouw bedrijf, dat is alles behalve suf. En misschien ga je het nog leuk vinden ook! Nou ja, in ieder geval minder erg.

Hé, relax. Je hoeft als ondernemer niet (gelijk) alles te weten.

Stoffig en saai? Dat ben ik zeker niet!

N
Ik kan prima leven met het ‘Jij hebt vast oersaai werk’-vooroordeel. Inzicht in cijfers zorgt dat jij kunt groeien. Dat ik daar onderdeel van mag zijn, maakt het juist zo leuk.
N

Als het op softwarekennis aankomt, ben ik soms meer een IT’er dan een boekhouder. 

N

Nieuwe software, een nieuwe iPhone of een opleiding tot register belastingadviseur. Ik ben altijd bezig met het leren van nieuwe dingen.

N

Net als een echt mens word ik bijvoorbeeld ook heel blij van muziek, Netflix en sushi.

N

Ik ben opgegroeid op een boerderij met veel dieren. En inmiddels heb ik mijn eigen mini boerderij met een hond, een kat, kippen en eenden. En dan zou ik bij nog onze goudvissen vergeten.

Team

Ik werk samen met een uitgebreid netwerk aan specialisten op allerlei vakgebieden. Daarnaast is José een onmisbaar onderdeel van het vaste team van Sterpo Support. Maak hieronder kennis met haar.

Hoi! Ik ben José van Dun

Sinds 1 maart 2022 werk ik bij Sterpo Support. Ik verzorg administraties, jaarstukken en belastingaangiften voor ondernemers. Daarnaast zet ik mijn fiscale kennis en werkervaringen in bij het oplossen van fiscale vraagstukken.

Na het behalen van mijn HAVO diploma begon ik bij de douane in Wernhout aan mijn eerste baan. Vervolgens heb ik in 1991 mijn opleiding “fiscaal recht” afgerond en als fiscalist in diverse functies gewerkt bij de belastingdienst. Daarnaast ben ik jarenlang docent geweest in de vakgebieden boekhouden en inkomstenbelasting.

Ik ben bewust overgestapt van de belastingdienst naar het bedrijfsleven, waarbij vooral eenmanszaken mijn aandacht hebben. De betrokkenheid en gedrevenheid van deze groep ondernemers spreekt mij erg aan. Ik ondersteun hen graag, zodat zij zich nog meer kunnen focussen op hun core business.

Buiten het werk besteed ik mijn tijd aan lekker koken, wandelen met de hond, reizen en schilderen. Kortom, ik hoef me niet te vervelen.

Teamwork makes the dream work

En jij? Waar heb jij altijd al van gedroomd? 

Ik heb altijd al gedroomd van een eigen bedrijf. Dat dat nu een alles behalve grij en duf administratiekantoor is waarij wij jouw ondernemersdromen mogen ondersteunen, geeft een berg aan energie. Dus, vertel, wat zijn jouw dromen eigenlijk?

Wij zijn ontzettend benieuwd naar jouw verhaal en waar jouw eventuele hulpvragen liggen. Laat het ons weten door onderstaand contactformulier in te vullen. We reageren op werkdagen binnen 24 uur op je bericht.

Meer info?