Over ons

Patricia

 

Volgens het boekje zou ik nu moeten vertellen over hét moment waarop ik besloot om voor mezelf te beginnen. Welke gebeurtenis ervoor gezorgd heeft dat ik mijn leven helemaal omgooide. 

Maar eerlijk gezegd is er niet echt zo’n moment geweest. Stiekem wilde ik eigenlijk al heel mijn leven een eigen bedrijf hebben. De afwisseling, de uitdaging en de mogelijkheden, maar vooral ook dingen om mijn manier doen: het leek me geweldig. 

Maar ik had geen idee waarin. 

En toch ben ik inmiddels al meer dan 5 jaar ondernemer. 

Ik ben opgegroeid in een omgeving waarin hard werken aangemoedigd werd. In loondienst werkte ik altijd al alsof het mijn eigen bedrijf was. 

En hé, ik was er nog goed in ook! Ik had een eigen huis, leuk werk, een prima salaris en volgde in de avonduren diverse opleidingen en cursussen. Voor de buitenwereld had ik het goed voor elkaar. 

Maar mijn wens om zelf te gaan ondernemen bleef groeien. En mijn ondernemersdroom begon langzaam maar zeker vorm te krijgen.

Iets met administratie en ondersteunen. Ondernemers helpen slimmer te werken in plaats van harder. Handmatig werk zoveel mogelijk automatiseren met een boekhoudpakket. Ik zag zoveel mogelijkheden.   

Maar ik kon toch niet alle zekerheid zomaar overboord gooien? Toch? 

Maar als ik eenmaal iets in mijn kop heb, iets waar ik echt in geloof, dan ga ik ervoor. Ik wil later niet terugkijken en spijt hebben, omdat ik het niet heb geprobeerd.

En na jaren dromen en plannen maken was het in oktober 2017 dan eindelijk zover. Ik ging naar de Kamer van Koophandel om administratiekantoor Sterpo Support in te schrijven. 

En net als jij ben ik ook ondernemer, dus ik snap de uitdagingen die daarbij komen kijken.  En één daarvan is die boekhouding. Vaak niet de grootste hobby van ondernemers, maar wel ontzettend belangrijk.

Mijn missie is om ondernemers te ondersteunen met mijn kennis en ervaring op het gebied van boekhouden en belastingaangiftes  en laten zien dat het echt makkelijker kan.

En misschien ga je het nog leuk vinden ook! Nou ja, in ieder geval minder erg.

José

Sinds 1 maart 2022 werk ik bij Sterpo Support. Ik verzorg administraties, jaarstukken en belastingaangiften voor ondernemers. Daarnaast zet ik mijn fiscale kennis en werkervaringen in bij het oplossen van fiscale vraagstukken.

Na het behalen van mijn HAVO diploma begon ik bij de douane in Wernhout aan mijn eerste baan. Vervolgens heb ik in 1991 mijn opleiding “fiscaal recht” afgerond en als fiscalist in diverse functies gewerkt bij de belastingdienst. Daarnaast ben ik jarenlang docent geweest in de vakgebieden boekhouden en inkomstenbelasting.

Ik ben bewust overgestapt van de belastingdienst naar het bedrijfsleven, waarbij vooral eenmanszaken mijn aandacht hebben.

De betrokkenheid en gedrevenheid van deze groep ondernemers spreekt mij erg aan. Ik ondersteun hen graag, zodat zij zich nog meer kunnen focussen op hun core business.

Buiten het werk besteed ik mijn tijd aan lekker koken, wandelen met de hond, reizen en schilderen. Kortom, ik hoef me niet te vervelen.

En jij? Wie ben jij?

Wij zijn ontzettend benieuwd naar jouw verhaal en waar jouw eventuele hulpvragen liggen.

Als er op dit moment ook maar iets is waar je in vast loopt en je hebt idee dat wij je kunnen helpen, laat ons dan weten door onderstaand contactformulier in te vullen. 

Dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.
En kunnen wij je, om wat voor reden dan ook, niet helpen, dan kennen we misschien wel iemand die dat wel kan. 

We reageren op werkdagen binnen 24 uur op je bericht.