OVER MIJ

HET GEZICHT ACHTER STERPO SUPPORT

hoi!

Ik ben Patricia Oostvogels en ik ben zo iemand die wel graag met de administratie bezig is. Ik vind het zelfs zo leuk dat ik inmiddels mijn eigen administratiekantoor heb. 

Ik heb jaren bij bedrijven gewerkt waar vooral de dagelijkse werkzaamheden centraal stonden. 1x per jaar kreeg de baas van de boekhouder te horen wat hij had verdiend en hoeveel belasting hij moest betalen. Baas een week chagrijnig en daarna ging iedereen weer over tot de orde van de dag. 

 Ik vond dat lang heel normaal. Maar dat is het eigenlijk helemaal niet. Terugkijken naar wat is geweest heeft niet zoveel zin. Dat kan je toch niet meer veranderen. Je wilt weten hoe je er NU voorstaat, zodat je straks niet voor verrassingen staat.

Ben jij ZZP’er of klein MKB’er en denk je nu dat dit niet voor jou is weggelegd? Dan heb je het mis. Ik wil juist jou helpen met het opzetten en bijhouden van een goede administratie. Door te kiezen voor een goed administratiepakket in combinatie met de juiste ondersteuning, krijg je inzicht in de administratie en grip op jouw cijfers.

En misschien ga jij het dan nog leuk vinden ook.
Nou ja, in ieder geval minder erg.