Referenties

Als startende ondernemer was ik op zoek naar iemand die mij kon ondersteunen zowel in alles wat komt kijken bij het opstarten van een eigen onderneming als voor de hele administratie die hierbij komt kijken.

Patricia heeft mij geholpen met een stappenplan maken van a tot z. Mijn onderneming draait goed en gezond, mijn administratie is op orde. Ik wist er zelf helemaal niets van en kan nu een groot gedeelte zelf.

Fijn vind ik dat ze alle in’s en out’s weet, alles kan doen maar ook goed kan aansluiten op wat ik zelf kan en wil doen. Zij zet het dan klaar en helpt me niet meer of minder dan ik het nodig heb. Zo heb ik veel kunnen leren en zelf doen en waar ik het uit wil besteden, neemt zij het van mij over.

Ze is zorgvuldig, reageert altijd heel snel, stimuleert me maar stelt me ook gerust. Kortom ik ben ontzettend blij dat ze naast mij staat in mijn ondernemerschap. Daarmee denk ik dat ze een grote bijdrage heeft gehad in hoe fijn ik het nu vind om zelf ondernemer te zijn.

Veerle Pirotte

Psychologiepraktijk Veerle Pirotte

Patricia is zeer kundig in haar vak en heeft veel geduld. Op een laagdrempelige manier kan ik bij haar terecht voor advies. Geen vraag te groot en altijd een duidelijk antwoord. En is het een keer niet duidelijk, dan legt ze het nogmaals uit.

Voor mij als startende ondernemer is dit super fijn. Ze snapt dat ik graag alles zelf wil leren en past daar haar dienstverlening op aan.

Kim

Kim Talentbegeleiding

Toen ik anderhalf jaar geleden startte met ondernemen, ben ik ook begonnen met MoneyBird. Ik heb dit zelf zo goed mogelijk op gezet, maar ik liep vast op de spaardoelen die ING heeft. Patricia heeft mij geholpen om alles in MoneyBird goed te zetten én ze legt alles voor je uit.

Mijn laatste kwartaal aangifte heeft ze ook gedaan, omdat er correcties openstonden. Nu staat alles goed, maar laat ik Patricia elk kwartaal vóór ik mijn aangifte moet doen, nog even alles controleren.

Linda van den Wijngaard

Coffee & Code - httpss://coffee-code.nl/

Sterpo reageert altijd snel en accuraat op mijn vragen.

Martijn Olthuis

Olthuis Consultancy

Via via ben ik bij Patricia terecht gekomen. Zij heeft mij de afgelopen jaren onwijs goed geholpen. Waar mijn bedrijf groeide kwamen andere vragen en uitdagingen, waar zij gewoon in meeging en in mee wilde denken. Zo fijn!

Daarnaast is ze super klantvriendelijk en kan ik altijd bellen voor lange én korte vragen. Oh en natuurlijk een kloppende administratie, dat is ook heel fijn :-).

Rosalie Palsgraaf

Market Your Thing

Bij het starten van mijn parttime onderneming heeft Patricia mij goed en duidelijk geïnformeerd. Daardoor kon ik direct starten met een boekhouding die ik zelf kon bijhouden.

Periodieke controle door Patricia ervaar ik als erg prettig. Geeft een gerust gevoel. Hierdoor kan ik zelf mijn boekhouding bijhouden. En word ik professioneel, maar ook persoonlijk ondersteund waar nodig door Patricia.

Jaap van Malsen

van Malsen IT

Ontzorgend, dit zou in één woord mijn beschrijving van Sterpo Support zijn. 
Zeer toegankelijk en lekker pragmatisch.


Letterlijk een (administratieve) zorg minder!

Michael Foesenek

Foesenek IT

Patricia heeft mij supergoed geholpen met mijn zonnepanelen/btw-aangifte puzzel. Ik was zelf begonnen met de informatie van de belastingdienst, maar daarin vastgelopen en geen idee wat ik nu precies moest doen.

Patricia neemt de tijd voor je om mee te kijken, je vragen te beantwoorden én ze legt uit waarom je bepaalde informatie nodig hebt en wat je ermee moet doen, zodat je zelf ook snapt wat je aan het doen bent en het in de toekomst ook zelf kan doen.

Superblij dat ze mij hiermee geholpen heeft en dat ik zonder stress mijn btw-aangifte kon versturen.

Mariska Roestenburg

Let's Organize Work