Administratie

Ondernemen is geweldig,

maar je komt steeds tijd tekort

Geld verdienen met dát wat jij leuk vindt en waar jij goed in bent. De uitdaging, vrijheid, flexibiliteit, werken op jouw manier. Dat is precies waarom jij ondernemer bent geworden.

Je neemt jouw onderneming serieus en gaat er helemaal voor. Je haalt leuke opdrachten binnen en je agenda wordt voller en voller. Maar je to do lijst wordt ook langer en langer.

Logisch, want je bent je eigen manager, boekhouder, marketeer, schrijver, grafisch ontwerper, verkoper en customer service. En dan hebben we het nog niet gehad over het terugkijken van dat interessante webinar of het eindelijk afmaken van die online cursus. 

 Je merkt dat je steeds meer tijd kwijt bent aan randzaken die wel belangrijk zijn, maar niet direct geld opleveren, zoals de administratie. 

Je weet dat de administratie erbij hoort en je komt zelf al een heel eind. Maar er komt steeds meer bij kijken en je komt er niet altijd helemaal uit.

 

Je vraagt je af of je die ene factuur wel goed hebt verwerkt.

Of er geen fouten in je boekhouding zijn geslopen.

Of je geen belastingvoordelen laat liggen.

Of het nu wel slim is om die grote investering te doen.

Of je niet te veel geld uit jouw onderneming hebt gehaald.

Of je niets over het hoofd hebt gezien.

Jouw lijst met dingen die je moet uitzoeken, wordt alleen maar langer in plaats van korter. En wanneer je online een antwoord probeert te vinden, lijkt het wel of iedereen elkaar tegenspreekt. En dat zorgt voor twijfels en onrust.

Het kost je allemaal veel meer tijd en energie dan je zou willen. Tijd die je liever aan andere dingen wilt besteden. Zoals werken AAN je onderneming. Maar ook aan je gezin, vrienden, familie en sporten.

Ga niet harder werken,

maar slimmer

Herkenbaar?

Is het dan niet tijd om slimmer te gaan werken?  Want nog harder gaan werken is geen oplossing. Zeker niet voor de lange termijn.

Jij bent ontzettend goed in jouw werk, maar dat maakt je nog geen expert op het gebied van belastingzaken. En dat hoeft ook helemaal niet. Je hoeft niet alles zelf te doen. 

Laat ons jou helpen. We zijn gespecialiseerd in administraties en belastingaangiftes voor eenmanszaken. Al meer dan 5 jaar helpen we dagelijks ondernemers met het leuker én makkelijker maken van de boekhouding. 

Want hoe fijn zou het zijn als je weet dat alles goed geregeld is. Dat jouw cijfers kloppen en je nooit meer last hebt van aangifte stress. Dat je weet waar je staat en hoe goed je het doet. Of juist weet waar jouw kansen liggen. 

Het gedeeltelijk uitbesteden van jouw boekhouding gaat je tijd, rust en gemak opleveren. Gegarandeerd. 

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. 

Referenties

Via via ben ik bij Patricia terecht gekomen. Zij heeft mij de afgelopen jaren onwijs goed geholpen. Waar mijn bedrijf groeide kwamen andere vragen en uitdagingen, waar zij gewoon in meeging en in mee wilde denken. Zo fijn!

Daarnaast is ze super klantvriendelijk en kan ik altijd bellen voor lange én korte vragen. Oh en natuurlijk een kloppende administratie, dat is ook heel fijn :-).

Rosalie Palsgraaf
Market Your Thing

Toen ik anderhalf jaar geleden startte met ondernemen, ben ik ook begonnen met MoneyBird. Ik heb dit zelf zo goed mogelijk op gezet, maar ik liep vast op de spaardoelen die ING heeft. Patricia heeft mij geholpen om alles in MoneyBird goed te zetten én ze legt alles voor je uit.

Mijn laatste kwartaal aangifte heeft ze ook gedaan, omdat er correcties openstonden. Nu staat alles goed, maar laat ik Patricia elk kwartaal vóór ik mijn aangifte moet doen, nog even alles controleren.

Linda van den Wijngaard
Coffee & Code – httpss://coffee-code.nl

Als startende ondernemer was ik op zoek naar iemand die mij kon ondersteunen zowel in alles wat komt kijken bij het opstarten van een eigen onderneming als voor de hele administratie die hierbij komt kijken.

Patricia heeft mij geholpen met een stappenplan maken van a tot z. Mijn onderneming draait goed en gezond, mijn administratie is op orde. Ik wist er zelf helemaal niets van en kan nu een groot gedeelte zelf.

Fijn vind ik dat ze alle in’s en out’s weet, alles kan doen maar ook goed kan aansluiten op wat ik zelf kan en wil doen. Zij zet het dan klaar en helpt me niet meer of minder dan ik het nodig heb. Zo heb ik veel kunnen leren en zelf doen en waar ik het uit wil besteden, neemt zij het van mij over.

Ze is zorgvuldig, reageert altijd heel snel, stimuleert me maar stelt me ook gerust. Kortom ik ben ontzettend blij dat ze naast mij staat in mijn ondernemerschap. Daarmee denk ik dat ze een grote bijdrage heeft gehad in hoe fijn ik het nu vind om zelf ondernemer te zijn.

Veerle Pirotte
Psychologiepraktijk Veerle Pirotte