076-2045464 info@sterpo.nl

Wie is Sterpo Support?

Patricia Oostvogels

Patricia Oostvogels

Leuk kennis te maken

 

Ik ben Patricia Oostvogels en ik ben zo iemand die wel graag met de administratie bezig is. Ik vind het zelfs zo leuk dat ik inmiddels mijn eigen administratiekantoor heb. Waarom? Nou, dat leg ik je graag uit.

Ik heb jaren bij bedrijven gewerkt waar vooral de dagelijkse werkzaamheden centraal stonden. 1x per jaar kreeg de baas van de boekhouder te horen wat hij had verdiend en hoeveel belasting hij moest betalen. Baas een week chagrijnig en daarna ging iedereen weer over tot de orde van de dag. 

 Ik vond dat lang heel normaal. Maar dat is het eigenlijk helemaal niet. Terugkijken naar wat is geweest heeft niet zoveel zin. Dat kan je toch niet meer veranderen. Je wilt weten hoe je er NU voorstaat, zodat je straks niet voor verrassingen staat. 

Ben jij ZZP’er of klein MKB’er en denk je nu dat dit niet voor jou is weggelegd? Dan heb je het mis. Ik wil juist jou helpen met het opzetten en bijhouden van een goede administratie. Door te kiezen voor een goed administratiepakket in combinatie met de juiste ondersteuning, krijg je inzicht in de administratie en grip op jouw cijfers.

En misschien ga jij het dan nog leuk vinden ook. Nou ja, in ieder geval minder erg. 

Meer weten over wat Sterpo Support voor jou kan betekenen?

Contact

Werkwijze

Ik bied administratieve ondersteuning op maat. Dit houdt in dat we samen op zoek gaan naar een samenwerking die werkt en waar we allebei blij van worden.

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek bespreken wij jouw wensen en behoeften en vertel ik je alles over mijn werkwijze en voorwaarden.

Vervolgens ga ik zo snel mogelijk aan de slag. Bij jou op locatie of bij mij op kantoor. Tot de werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd en afgerond.

Wil je weten of Sterpo Support ook iets voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met met me op.

Get in touch

600 Congress Ave
Flor 14 Blog C,
Austin,Tx 78965

09876 768 66
09875 788 889

your@mail.com
name@domain.com

Say Hello.