voor een kloppende aangifte

Btw

Iedere btw aangifte denk je, als je op de knop drukt voor het verzenden van de aangifte, dat alles er waarschijnlijk wel goed instaat. Maar op het moment dat je op de knop drukt, denk je ook: “Dit moet volgende keer echt anders”.

Btw is alles behalve simpel. De btw-wetgeving zit vol specifieke regels en uitzonderingen.

In de basis is het niet zo ingewikkeld. Je hebt 3 btw-tarieven: 21%, 9% en 0%. 

Maar naast de drie tarieven zijn er ook nog btw-vrijstellingen, een verleggingsregeling en er gelden weer andere regels bij leveringen van goederen of diensten naar of vanuit het buitenland.

En om het nog moeilijker te maken veranderen de regels ook nog eens regelmatig.

Een fout is zo gemaakt.

Wil je zeker weten dat jouw btw-aangifte klopt? Laat ons dan jouw administratie controleren. Dan zorgen wij ieder kwartaal voor een kloppende btw-aangifte. Verricht je werkzaamheden aan ondernemers buiten Nederland, maar binnen de Europese Unie. Dan verzorgen we ook de ICP-aangifte.

BTW check

Tarief

Op basis van jouw situatie en wensen maken we een offerte op maat voor je.
Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat je van ons mag verwachten.

Referenties

Wat anderen over ons zeggen

Patricia heeft mij supergoed geholpen met mijn zonnepanelen/btw-aangifte puzzel. Ik was zelf begonnen met de informatie van de Belastingdienst, maar daarin vastgelopen en geen idee wat ik nu precies moest doen.

Patricia neemt de tijd voor je om mee te kijken, je vragen te beantwoorden én ze legt uit waarom je bepaalde informatie nodig hebt en wat je ermee moet doen, zodat je zelf ook snapt wat je aan het doen bent en het in de toekomst ook zelf kan doen.

Superblij dat ze mij hiermee geholpen heeft en dat ik zonder stress mijn btw-aangifte kon versturen.

Mariska Roestenburg

Let’s Organize Work

In de 5e maand van het huidige boekjaar ben ik gestart met een nieuw boekhoudsysteem en gevoelsmatig had ik niet de tijd om alles op een efficiënte en vlotte manier zelf uit te zoeken en alle gegevens vanaf 01-01-2023 in te boeken.

Ik ben superblij dat Patricia de inrichting voor mij heeft gedaan en daarnaast ook een hele heldere uitleg heeft gegeven over hoe ik dit zelf voort kan zetten. En dat alles ook nog eens erg vlot, waardoor ik binnen zeer korte termijn aan de slag kon. Waarvoor dank!

Aan iedere zelfstandig ondernemer (ZZP) die met Moneybird werkt of aan de slag wil of aan wie ik dit programma kan aanbevelen beveel ik Patricia aan.

Jimmy Fenten

Jife Projects

Ik heb voor het eerst mijn inkomstenbelasting aangifte voor 2022 uitbesteed. Zeker als ondernemer zijnde kan dit nogal een klusje zijn. Heel fijn dat Patricia me hiermee heeft geholpen.

Ik was al snel onder de indruk van de uitgebreide kennis over boekhouding die Patricia heeft en ze kan het ook heel duidelijk in Jip-en-Janneke taal het e.e.a. aan je uitleggen, heel fijn!

Patricia werkt heel vlot, reageert heel snel en als je 1 ding vraagt, krijg je er 3 voor terug. Geen vraag is te veel en ze is mega geduldig (kan ik nog wat van leren haha).

Patricia heeft me onwijs goed geholpen met mijn aangifte en al mijn vragen over Moneybird.
Ik zal volgend jaar ook mijn aangifte aan haar uitbesteden.

Echt een aanrader dus!

Daniela Previti

Daniela Previti Coaching

Als startend ondernemer had ik eigenlijk geen idee wat ik nou precies met mijn administratie aanmoest. Patricia heeft me fantastisch geholpen door overzicht en inzicht aan te brengen in mijn administratie.

Ik begrijp mijn administratie nu veel beter en dat geeft me veel rust en duidelijkheid.

Daarnaast vind ik de communicatie heel prettig verlopen en krijg ik super snel en duidelijk antwoord op al mijn vragen!

Freke Bakkers

Freke Bakkers