voor een kloppende aangifte

Btw

Iedere btw aangifte denk je, als je op de knop drukt voor het verzenden van de aangifte, dat alles er waarschijnlijk wel goed instaat. Maar op het moment dat je op de knop drukt, denk je ook: “Dit moet volgende keer echt anders”.

Btw is alles behalve simpel. De btw-wetgeving zit vol specifieke regels en uitzonderingen.

In de basis is het niet zo ingewikkeld. Je hebt 3 btw tarieven: 21%, 9% en 0%. 

 Maar naast de drie tarieven zijn er ook nog btw-vrijstellingen, een verleggingsregeling en er gelden weer andere regels bij leveringen van goederen of diensten naar of vanuit het buitenland.

En om het nog moeilijker te maken veranderen de regels ook nog eens regelmatig. 

Een fout is zo gemaakt. 

Wil je zeker weten dat jouw btw-aangifte klopt? Laat ons dan dan jouw administratie controleren. Dan zorgen wij ieder kwartaal voor een kloppende btw-aangifte. Verricht je werkzaamheden aan ondernemers buiten Nederland, maar binnen de Europese Unie. Dan verzorgen we ook de ICP aangifte.  

BTW check

Tarief

Op basis van jouw situatie en wensen maken we een offerte op maat voor je.
Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat je van ons mag verwachten.

referenties

Wat anderen over ons zeggen:

Patricia heeft mij supergoed geholpen met mijn zonnepanelen/btw-aangifte puzzel. Ik was zelf begonnen met de informatie van de belastingdienst, maar daarin vastgelopen en geen idee wat ik nu precies moest doen.

Patricia neemt de tijd voor je om mee te kijken, je vragen te beantwoorden én ze legt uit waarom je bepaalde informatie nodig hebt en wat je ermee moet doen, zodat je zelf ook snapt wat je aan het doen bent en het in de toekomst ook zelf kan doen.

Superblij dat ze mij hiermee geholpen heeft en dat ik zonder stress mijn btw-aangifte kon versturen.

Mariska Roestenberg

Let’s Organize Work