Wat anderen over ons zeggen

In mei 2023 ben ik gestart met een nieuw boekhoudsysteem en gevoelsmatig had ik niet de tijd om alles op een efficiënte en vlotte manier zelf uit te zoeken en alle gegevens vanaf 01-01-2023 in te boeken.

Ik ben superblij dat Patricia de inrichting voor mij heeft gedaan en daarnaast ook een hele heldere uitleg heeft gegeven over hoe ik dit zelf voort kan zetten. En dat alles ook nog eens erg vlot, waardoor ik binnen zeer korte termijn aan de slag kon. Waarvoor dank!

Aan iedere zelfstandig ondernemer (ZZP) die met Moneybird werkt of aan de slag wil of aan wie ik dit programma kan aanbevelen beveel ik Patricia aan.

Jimmy Fenten

Jife Projects

Als startend ondernemer had ik eigenlijk geen idee wat ik nou precies met mijn administratie aanmoest. Patricia heeft me fantastisch geholpen door overzicht en inzicht aan te brengen in mijn administratie.

Ik begrijp mijn administratie nu veel beter en dat geeft me veel rust en duidelijkheid.

Daarnaast vind ik de communicatie heel prettig verlopen en krijg ik super snel en duidelijk antwoord op al mijn vragen!

Freke Bakkers

Freke Bakkers

Patricia heeft mij supergoed geholpen met mijn zonnepanelen/btw-aangifte puzzel. Ik was zelf begonnen met de informatie van de Belastingdienst, maar daarin vastgelopen en geen idee wat ik nu precies moest doen.

Patricia neemt de tijd voor je om mee te kijken, je vragen te beantwoorden én ze legt uit waarom je bepaalde informatie nodig hebt en wat je ermee moet doen, zodat je zelf ook snapt wat je aan het doen bent en het in de toekomst ook zelf kan doen.

Superblij dat ze mij hiermee geholpen heeft en dat ik zonder stress mijn btw-aangifte kon versturen.

Mariska Roestenburg

Let’s Organize Work

Ik heb voor het eerst mijn inkomstenbelasting aangifte voor 2022 uitbesteed. Zeker als ondernemer zijnde kan dit nogal een klusje zijn. Heel fijn dat Patricia me hiermee heeft geholpen.

Ik was al snel onder de indruk van de uitgebreide kennis over boekhouding die Patricia heeft en ze kan het ook heel duidelijk in Jip-en-Janneke taal het e.e.a. aan je uitleggen, heel fijn!

Patricia werkt heel vlot, reageert heel snel en als je 1 ding vraagt, krijg je er 3 voor terug. Geen vraag is te veel en ze is mega geduldig (kan ik nog wat van leren haha).

Patricia heeft me onwijs goed geholpen met mijn aangifte en al mijn vragen over Moneybird.
Ik zal volgend jaar ook mijn aangifte aan haar uitbesteden.

Echt een aanrader dus!

Daniela Previti

Daniela Previti Coaching

Patricia is zeer kundig in haar vak en heeft veel geduld. Op een laagdrempelige manier kan ik bij haar terecht voor advies.

Geen vraag te groot en altijd een duidelijk antwoord.
En is het een keer niet duidelijk, dan legt ze het nogmaals uit.

Voor mij als startende ondernemer is dit super fijn.

Ze snapt dat ik graag alles zelf wil leren en past daar haar dienstverlening op aan.

Kim

Kim Talentbegeleiding

Via via ben ik bij Patricia terecht gekomen. Zij heeft mij de afgelopen jaren onwijs goed geholpen.

Waar mijn bedrijf groeide kwamen andere vragen en uitdagingen, waar zij gewoon in meeging en in mee wilde denken. Zo fijn!

Daarnaast is ze super klantvriendelijk en kan ik altijd bellen voor lange én korte vragen.

Oh en natuurlijk een kloppende administratie, dat is ook heel fijn :-).

Rosalie Palsgraaf

Market Your Thing

Bij het starten van mijn parttime onderneming heeft Patricia mij goed en duidelijk geïnformeerd. Daardoor kon ik direct starten met een boekhouding die ik zelf kon bijhouden.

Periodieke controle door Patricia ervaar ik als erg prettig. Geeft een gerust gevoel. Hierdoor kan ik zelf mijn boekhouding bijhouden. En word ik professioneel, maar ook persoonlijk ondersteund waar nodig door Patricia.

Jaap van Malsen

Van Malsen IT

Als startende ondernemer was ik op zoek naar iemand die mij kon ondersteunen, zowel in alles wat komt kijken bij het opstarten van een eigen onderneming als voor de hele administratie die hierbij komt kijken.

Patricia heeft mij geholpen met een stappenplan maken van a tot z. Mijn onderneming draait goed en gezond, mijn administratie is op orde.

Ik wist er zelf helemaal niets van en kan nu een groot gedeelte zelf.

Fijn vind ik dat ze alle in’s en out’s weet, alles kan doen maar ook goed kan aansluiten op wat ik zelf kan en wil doen. Zij zet het dan klaar en helpt me niet meer of minder dan ik het nodig heb.

Zo heb ik veel kunnen leren en zelf doen en waar ik het uit wil besteden, neemt zij het van mij over.

Ze is zorgvuldig, reageert altijd heel snel, stimuleert me maar stelt me ook gerust. Kortom ik ben ontzettend blij dat ze naast mij staat in mijn ondernemerschap. Daarmee denk ik dat ze een grote bijdrage heeft gehad in hoe fijn ik het nu vind om zelf ondernemer te zijn.

Veerle Pirotte

Psychologiepraktijk Veerle Pirotte

Ontzorgend, dit zou in één woord mijn beschrijving van Sterpo Support zijn.

Zeer toegankelijk en lekker pragmatisch.

Letterlijk een (administratieve) zorg minder!

Michael Foesenek

Foesenek IT

Toen ik anderhalf jaar geleden startte met ondernemen, ben ik ook begonnen met MoneyBird.

Ik heb dit zelf zo goed mogelijk op gezet, maar ik liep vast op de spaardoelen die ING heeft.

Patricia heeft mij geholpen om alles in MoneyBird goed te zetten én ze legt alles voor je uit.

Mijn laatste kwartaalaangifte heeft ze ook gedaan, omdat er correcties openstonden.

Nu staat alles goed, maar laat ik Patricia elk kwartaal vóór ik mijn aangifte moet doen, nog even alles controleren.

Linda van den Wijngaard

Coffee & Code

Zo ontzettend geholpen door Patricia.

Patricia heeft mijn boekhouding van verschillende jaren in een mum van tijd strak getrokken inclusief uitleg waardoor ik zelf de draad weer op kan gaan pakken.

Hierdoor kon ik met een zelfverzekerd gevoel de inkomstenbelasting invullen.

Svenia van Eijkelenburg

Ad Atelier

Patricia en haar team hebben mij supergoed geholpen in het opzetten van de administratie van mijn BV.

Ze heeft me een aantal jaar geleden geholpen met het opzetten van mijn eenmanszaak en de afgelopen tijd dus ook met het opzetten van een aantal BV’s.

 De inrichting van Moneybird is supergoed en Patricia kijkt af en toe mee en geeft tips, rubriceert de juiste dingen en geeft overzicht in de dingen die we nog moeten. Haar snelheid en accuraatheid vind ik fantastisch. Ze is stipt, proactief en komt altijd haar afspraken na. Ze denkt ook echt mee.

Aanrader voor elke (startende) ondernemer. Heb haar al aanbevolen aan een aantal collega ondernemers.

Jacqueline van Ginkel

Zorg voor de toekomst consultancy & The Future of Care B.V.

Wat ben ik toch blij dat er mensen zoals Patricia bestaan.

Ondanks dat ik regelmatig verdwaal in de boekhouding, de regeltjes omtrent BTW, de categorieën en het overzicht in Moneybird, weet ik dat ik altijd Patricia heb die mij hier doorheen loods alsof het niets is.

Buiten dat deze vrouw echt álles weet en ze elke vraag in Jip en Janneke taal aan me beantwoord geeft ze mij een gevoel van rust.

Patricia is buiten een fantastische, kundige boekhouder ook een superfijn persoon om mee samen te werken. Altijd geïnteresseerd en begripvol, en tegelijkertijd oplettend en alert.

Met mijn soms best wel chaotische hoofd is het heerlijk om te weten dat ik me niet meer druk hoef te maken om de boekhouding en de BTW aangifte, en dat als ik weer eens vastloop of iets niet snap, Patricia altijd de oplossing heeft. 

Eerder hikte ik ook echt tegen de BTW aangifte aan, maar dat is nu absoluut niet meer zo. Ik wéét dat ze binnen een uur alles geregeld heeft voor me, ik krijg nog wat tips en adviezen mee en alles is weer gefixt. Zonder een steekje pijn of moeite.

Echt Patrica, je bent geweldig goed in wat je doet, en ik ben zo ontzettend blij met jou!

Brigit van der Heijden

Jouw Business Online